Clicky

Terugbelservice

Wilt u meer informatie? Vul dan hieronder uw gegevens in, dan zullen wij u zo snel mogelijk terugbellen.

De trapbekleding specialist van Nederland

Heeft u een nieuwbouwwoning en u weet niet wat u met de trap aan moet of is de huidige vloerbedekking van uw trap aan vervanging toe, maar u weet niet wat de mogelijkheden zijn? Of u nu een dichte of open trap heeft, de trap recht is of een draai heeft, deze met of zonder zijkant is wij wijzen u de weg door het enorme assortiment bekleding welke trapgeschikt zijn.

 

NIEUW PVC trap

Wilt u ook een een gestoffeerde trap zonder onderhoud! Maar dan wel veilig en echt duurzaam?

PVC-Trappen, niet van echt hout te onderscheiden!

Het is de nieuwste technologie binnen de trapstoffering, onze PVC soorten zijn minimaal 10 keer sterker dan de beste kwaliteit laminaat.

Ook perfect voor de vloer.

De PVC is tevens 100% Waterbestendig, en met een zeerhoge geluidsreductie.

Een PVC trap is gemakkelijk te onderhouden. De materialen zijn vochtbestendig en vuil kan eenvoudig worden afgenomen. Voor regelmatig onderhoud adviseren wij de trap af te nemen met een zachte, vochtige doek.

Geef uw trap een prachtige natuurlijk look met een Sisal bekleding. Het ziet er fraai uit en staat erom bekend dat het tegen een stootje kan. We kunnen Sisal leveren in meer dan twintig verschillende kleuren.

Een Sisal bekleding gaat jaren mee en zal te aller tijde een goede investering zijn.

Denkt u erover om het tapijt op uw trap te vervangen en wilt u iets aparts denk dan eens aan een traploper effect Meer dan 20 verschillende kleuren en alle kleurencombinaties zijn mogelijk Binnen 1 dag heeft u een aparte en een unieke door u samengestelde gestoffeerde trap zonder hak en breekwerk.

Wij komen vrijblijvend met stalen bij u aan huis waarop u een juiste keuze tapijt voor uw trap kunt maken.

Webdesign by: getRight